Case Study

Autolus: Refurbishment & Installation

Brennan Limited has delivered laboratory facilities to Autolus, a private biopharmaceutical company focused on the development of engineered T-cell immunotherapy products.

Imperial College London’s Wood Lane site provided space in Forest House but the building required a complete strip-out prior to a comprehensive programme of refurbishments including full M&E installation, AV, data, suspended ceilings, partitions, decorations and consequential improvements to comply with Building Regulations.

Autolus required the creation of bespoke laboratories, and the installation of scientific equipment and specialist furniture to meet the demands of their work. In parallel, board rooms, meeting rooms, offices, welfare, storage and reception were incorporated into the final design.

The project presented multiple challenges including a design that had not been agreed prior to commencement. Working closely with Autolus, we were able to deliver a well-planned, practical and inspirational space, reflecting the culture of the organisation.

Autolus: Refurbishment & Installation

Brennan Limited has delivered laboratory facilities to Autolus, a private biopharmaceutical company focused on the development of engineered T-cell immunotherapy products.

Imperial College London’s Wood Lane site provided space in Forest House but the building required a complete strip-out prior to a comprehensive programme of refurbishments including full M&E installation, AV, data, suspended ceilings, partitions, decorations and consequential improvements to comply with Building Regulations.

Autolus required the creation of bespoke laboratories, and the installation of scientific equipment and specialist furniture to meet the demands of their work. In parallel, board rooms, meeting rooms, offices, welfare, storage and reception were incorporated into the final design.

The project presented multiple challenges including a design that had not been agreed prior to commencement. Working closely with Autolus, we were able to deliver a well-planned, practical and inspirational space, reflecting the culture of the organisation.